Anneke Kamerling exposeert in Kunstplein Cahen

Amersfoort ā€“ Van 6 juli tot en met 30 september is de expositie Kijk op het dierenrijk van Anneke Kamerling te bezichtigen in Kunstplein Cahen in Amersfoort.

Beeldend kunstenares Anneke Kamerling is afgestudeerd in architectonische vormgeving en 3D design. Haar specialiteit is functionele kunst en sociale kunstprojecten. Hoewel Anneke meestal abstract en geometrisch werkt, laat zij dit keer enkele figuratieve en realistische werken zien. Kenmerkend voor haar werk is het gebruik van heldere kleuren en gemengde technieken. Met de expositie laat Anneke u onder andere kennismaken met haar kijk op het dierenrijk en wil zij haar steentje bijdragen aan de actie “Stop wildlife crime!”. Een deel van de opbrengst bij verkoop van haar werk gaat naar het Wereld Natuur Fonds. De kunstwerken zijn zowel te koop als te huur.

U bent van harte welkom om de expositie van Anneke Kamerling te bezichtigen bij Kunstplein Cahen, Muurhuizen 104 in Amersfoort. Dit kan op woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.friese_paarden