Pop-up Kunstuitleen in Kunstplein Cahen

De Kunstuitleen Amersfoort heeft besloten actief het concept van het lenen van echte kunstwerken te promoten en reist daarom rond in de regio Eemland.  De zomermaanden juli en augustus doet de Pop-up Kunstuitleen Amersfoort Kunstplein Cahen aan. 

De tentoonstelling Pop-up Kunstuitleen Amersfoort toont de diversiteit en kwaliteit van de collectie en van de Amersfoortse kunstenaars. Kom langs en geniet. U kunt tijdens deze Pop-up lid worden zonder inschrijvingskosten te betalen!
De Kunstuitleen Amersfoort, gevestigd in het Eemhuis, beschikt over ruim 1100 moderne, hedendaagse kunstwerken in allerlei stijlen en technieken. De veelzijdige collectie bestaat uit werk van gerenommeerde nationale en internationale kunstenaars maar ook van jonge veelbelovende Amersfoortse kunstenaars . Het is een collectie voor zowel de geoefende kunstkenner als de minder ervaren kunstliefhebber.  

De tentoonstelling is van 8 juli t/m 29 augustus. Meer weten? Kijk op www.stadvancahen.nl of volg ons op Twitter @KunstpleinCahen